Type Here to Get Search Results !

Σταθερή Στεφανίδη στην… ευρωπαϊκή μάχη που έγινε στην Πάτρα!

Σταθερή Στεφανίδη στην…  ευρωπαϊκή μάχη που έγινε στην Πάτρα!Δύο από τις κορυφαίες επικοντίστριες του κόσμου έδωσαν την δική τους μάχη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στην Πάτρα. 
Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου ανέβασαν στα ύψη το επίπεδο των αγώνων και ετοιμάζονται για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την δεύτερη πρωτιά της σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με ένα ακόμα άλμα στα 4.80μ, που πέρασε με την πρώτη. Μάλιστα, έκανε μια ακόμα προσπάθεια να γράψει ιστορία, προσπαθώντας να περάσει τα πέντε μέτρα και έδειξε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει. 

«Είχε πολλή ζέστη, αισθάνθηκα μια ενόχληση και είπαμε με τον προπονητή μου να μην το πιέσουμε. Γι’ αυτό ανέβασα γρήγορα τον πήχη στα πέντε μέτρα», σχολίασε η Στεφανίδη και συνέχισε: «Μου δίνει αισιοδοξία ότι πέρασα με την πρώτη τα 4.80μ. παρά την αναμονή και την ζέστη. Είναι πιο σημαντικό και από το να περνούσα τα πέντε μέτρα, αφού σ’ αυτό το ύψος κρίνονται τα μετάλλια. Πλέον το έχω με άνεση. Βέβαια κανένα άλμα δεν είναι εύκολο. Υπάρχει όμως ψυχολογική άνεση. Στο Ρίο πιστεύω πως θα χρειαστεί άλμα πάνω από 4.85 για τα μετάλλια. Πάμε βήμα-βήμα». 

Από την μεριά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου έδειξε πως άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της από την βελτίωσή που έχει το τελευταίο διάστημα. 

«Είχε πολλή ζέστη και μεγάλη αναμονή. Είμαι ικανοποιημένη για κάποια πράγματα που διορθώθηκαν. Εκτός από το Άμστερνταμ έχουμε Diamond League. Μετά, όμως, έχει τέσσερις εβδομάδες κενό. Θα ήθελα έναν αγώνα σ’ αυτό το διάστημα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν αγώνες. Είναι θέμα χρόνου να βρω κάποια πράγματα. Είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου, με άφησε λίγο πίσω, αλλά δεν χάνω το χαμόγελό μου». 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο άλμα επί κοντώ: 
1 Στεφανίδη Αικατερίνη (ΑΟ Φιλοθέης) 4.80 
2 Κυριακοπούλου Νικόλ (ΑΓΕΣ Κάμειρος Ρόδου) 4.65 
3. Λεδάκη Στέλλα – Ηρώ (Βενιζέλος) 4.25 
4. Πόλακ Κλαούντια Έλεν (ΑΟ Μεγάρων) 4.00 
5. Στεφανιδη Γεωργία (ΓΣ Κηφισάς) 4.00 
6 Τέλα Βασιλική (ΓΣ Αρκαδίας) 3.60 
7. Καλογεροπούλου Χριστίνα (ΓΣ Κηφισιάς) 3.60 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα 3000μ στιπλ: 
1. Παρδαλού Μαρία (ΑΟ Μυκόνου) 10.09.02 
2. Μανιαδάκη Μαρία (ΑΟ Λασηθίου) 10.38.41 
3. Γουνάκη Βασιλεία (Βενιζέλος) 10.54.66 
4. Δημητριάδου Γεωργία (ΑΟ Δράμας) 11.32.43 
5. Μιχαλά Ειρήνη-Ρία (ΣΑΠΚ Νεάπολης) 11.36.19 
6. Ανδρικοπούλου Ζωή-Ανίτα (ΓΣ Ηλιούπολης) 11.36.88 
7. Κωνσταντινοπούλου Βασιλική (ΣΑΠΚ Νεάπολης) 11.59.26 
8. Καρανάσιου Νικολίτσα (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) 12.03.33

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ