Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα με δύο ομάδες στην Α1 - Κράμερ (Απόλλων) εναντίον Κράμερ

Η Πάτρα με δύο ομάδες στην Α1 - Κράμερ (Απόλλων) εναντίον Κράμερ (Προμηθέας)Μόνο το τυπικό της υπόθεσης έμενε για τη συμμετοχή του Προμηθέα στη νέα Α1 μπάσκετ και ο ΕΣΑΚΕ το ολοκλήρωσε με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ ότι αντί του Φάρου Κερατσινίου στο Πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της σεζόν 2016-17 θα συμμετάσχει ο Προμηθέας Πατρών, που είχε καταλάβει την αμέσως επόμενη θέση (3η) στην τελική βαθμολογική κατάταξη του Πρωταθλήματος της Α2 της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου».
Έτσι, από τη νέα χρονιά, η Πάτρα θα έχει δυο εκπροσώπους στη μεγάλη κατηγορία, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Πρώτη φορά η Πάτρα έχει δυο εκπροσώπους στην Α1 και ήδη οι “μάχες” έχουν αρχίσει μεταξύ Προμηθέα και Απόλλωνα.
Δεν μιλάμε φυσικά, όπως αναφέρει το matchaxaias, για κάποια κόντρα εντός και εκτός γηπέδων, αλλά στη μάχη που δίνουν για τη μεταγραφική ενίσχυση, εκεί όπου τα ονόματα των στόχων είναι ίδια και στα δυο μπλοκάκια Μέξας και Βετούλας έχουν ως στόχο την απόκτηση Ελλήνων ψηλών και τα ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Σαρικόπουλου και Τσιάρα, με το ρεπορτάζ να λέει πως και οι δυο ομάδες έχουν καταθέσει προτάσεις.
Επίσης, δεν είναι απίθανο να έχουμε και νέα… κόντρα για την απόκτηση περιφερειακών, με τον Απόλλωνα εκεί φυσικά να εστιάζει στην ξένη αγορά και τον Προμηθέα να προτιμά την ύπαρξη περισσότερων Ελλήνων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ