Type Here to Get Search Results !

Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου

Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες Αρκετό κόσμο έχει η κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων για το θαλάσσιο μέτωπο.  
Ήδη στην πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου θα ξεκινήσει η συγκέντρωση για το συλλαλητήριο, υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της Πάτρας, ζητώντας την οριστική παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στην πόλη.
Αυτό αποτελεί πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Πάτρας, ενώ το κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου «Η παραλιακή ζώνη ανήκει στον λαό, είναι η ανάσα του» τα λέει όλα. Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν πλήθος φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων της πόλης. Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο θα ξεκινήσουν πορεία προς το νέο λιμάνι, με κατάληξη στα γραφεία του ΟΛΠΑ.
Κατά την διάρκεια της πορείας τα μέλη της δημοτικής αρχής θα προχωρήσουν σε ενημέρωση προς τους πολίτες για τα σχέδια που υπάρχουν για κάθε κομμάτι της παραλιακής ζώνης. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα του θαλάσσιου μετώπου, μετά από σχετική παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αλέκου Φλαμπουράρη.
(Οι φωτογραφίες είναι της Ασημίνας Ζανιά).

Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες Πάτρα: Κόσμος στο συλλαλητήριο για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ