Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης που έχουν εξαφανιστεί

Πάτρα: Έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης που έχουν εξαφανιστείΣε εξέλιξη ήταν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας έρευνες της Αστυνομίας στην Ηλεία, αλλά και σε γειτονικούς νομούς, για τον εντοπισμό ενός 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο των ερευνών που κάνει η Αστυνομία εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες που λειτουργούν στα διόδια των εθνικών οδών Πατρών - Αθηνών και Κορίνθου - Καλαμάτας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πέρασαν από εκεί με αυτοκίνητο ο 68χρονος και η 44χρονη.
Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές στην Αττική, διότι ο τόπος μόνιμης κατοικίας της οικογένειας είναι το Ίλιον.
Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες μαρτυρίες από όσους πιθανόν είδαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας τον πατέρα με την κόρη.
Ακόμη, έχουν ερευνήσει και ερευνούν τόσο την ευρύτερη περιοχή των Δουνέικων όσο και το οδικό δίκτυο που υπάρχει στην περιοχή.
Ρέθυμνο: Σώα μία 16χρονη Ελληνοβρετανίδα
Στο μεταξύ, επέστρεψε στους οικείους της μία 16χρονη που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριάκης, για τον εντοπισμό της οποίας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στον δήμο Αμαρίου.
Η μικρή Κλαρίσα, όπως είναι το όνομα της, βρέθηκε αργά το απόγευμα μετά την περιπλάνησή της για ώρες, κοντά στο σημείο όπου είχε χαθεί στους Κουρήτες Αμαρίου.
Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που συμμετείχαν στις έρευνες, εντόπισαν τη νεαρή που ζει μόνιμα στην Αγγλία και βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με τη μητέρα της, η οποία κατάγεται από την περιοχή.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμφανή την ταλαιπωρία της 16χρονης, με στοιχεία αφυδάτωσης και για τους λόγους αυτούς μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου εξετάσθηκε, ενώ είχε και ψυχολογική υποστήριξη από τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως όλα δείχνουν, η 16χρονη έχασε τον προσανατολισμό της και χάθηκε όταν αποφάσισε να βρεθεί κοντά σε ένα κοπάδι πρόβατα και να ταΐσει κάποια ζώα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ