Type Here to Get Search Results !

Σαρώνει ο Χρήστος Καλογρίτσας στο Πάτρα – Πύργος

Σαρώνει ο Χρήστος Καλογρίτσας στο Πάτρα – ΠύργοςΤο τρίτο στη σειρά τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος κέρδισε με μεγάλη έκπτωση η κοινοπραξία των εταιρειών του Χρήστου Καλογρίτσα Τοξότης - Ομάδα Κατασκευών.
Η έκπτωση ήταν δυσθεώρητη της τάξης του 53% και θυμίζει παλιές εποχές, όταν εταιρείες έπαιρναν έργα με μεγάλες εκπτώσεις, στην πορεία έπεφτε έξω ο προϋπολογισμός και το δημόσιο ανέθετε σε άλλη εταιρεία την ολοκλήρωση του έργου με ακόμη μεγαλύτερο κόστος για τον φορολογούμενο.
Ο οδικός άξονας Πάτρα - Πύργος ως γνωστόν έχει «σπάσει» σε οκτώ τμήματα από τον υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη (κουμπάρο του κ. Καλογρίτσα) με την αιτιολογία «να λάβουν μερίδιο και μικρές εταιρείες 6ης τάξης και όχι τα γνωστά μεγαθήρια».
Και στους τρεις διαγωνισμούς που έχουν γίνει μέχρι σήμερα  οι εταιρείες του Χρήστου Καλογρίτσα έχουν μειοδοτήσει με εκτπώσεις από 53% έως 57% σε έργα προϋπολογισμού 180 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα κέρδισαν το τμήμα Αμαλιάδα - Δουνέικα, το τμήμα Κυλλήνη - Αμαλιάδα και μόλις χθες προχθές το τμήμα Δουναίικα - Πύργος που ήταν μεν το πρώτο τμήμα του έργου, αλλά ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε για τυπικούς λόγους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ