Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Χιλιάσαμε τους χρήστες των κοινόχρηστων ποδηλάτων

Πάτρα: Χιλιάσαμε τους χρήστες των κοινόχρηστων ποδηλάτων Δεν είναι όμως μόνο η ένδειξη σεβασμού των πολιτών στο σύστημα που κρίνεται θετικά στους έξι πρώτους μήνες λειτουργίας των κοινόχρηστων ποδηλάτων. Οι περισσότεροι χρήστες τους είναι νεαρής ηλικίας, στοιχείο που επιτρέπει την εκτίμηση ότι οι νέοι πολίτες της Πάτρας «μπολιάζονται» με μια διαφορετική κουλτούρα, οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον.
Οι πρώτοι μήνες λειτουργίας του συστήματος έχουν αναδείξει ορισμένα ζητήματα που χρειάζονται να τύχουν της προσοχής των χρηστών και των φορέων διαχείρισης των κοινόχρηστων ποδηλάτων.
Ο χρήστης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιστροφή του ποδηλάτου, καθώς αν δεν έχει αναγνωριστεί από το σύστημα και ασφαλιστεί στη θέση πρόσδεσης, θα χρεωθεί με το ποσό των 400 ευρώ. Γι' αυτό και ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι εάν για κάποιο λόγο το ποδήλατο δεν αναγνωρισθεί από το σύστημα, η κλειδαριά μετά από μερικά δευτερόλεπτα ανοίγει, το ποδήλατο δεν είναι πλέον ασφαλισμένο και παραμένει χρεωμένο στον ίδιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ