Type Here to Get Search Results !

Μπαίνει ο Αύγουστος και η Πάτρα αδειάζει από κόσμο!

Μπαίνει ο Αύγουστος και η Πάτρα αδειάζει από κόσμο!  Μπαίνουμε στον Αύγουστο και η Πάτρα αδειάζει από κόσμο όσο περνούν οι μέρες. Ήδη φάνηκε αυτό το Σαββατοκύριακο όπου το κέντρο της πόλης, ακόμα και το βράδυ του Σαββάτου ήταν άδειο από κόσμο. Δεν είναι μόνο που οι φοιτητές έχοντας τελειώσει την εξεταστική τους, έχουν αναχωρήσει οι περισσότεροι από την Πάτρα, πηγαίνοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα τους ή για καλοκαιρινές διακοπές. Είναι που φεύγουν από την πόλη και αρκετοί αδειούχοι πηγαίνοντας διακοπές για λίγες μέρες σε κοντινά παραθεριστικά μέρη έξω από την Πάτρα ή αρκετά πιο μακριά από την αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ήδη μέσα στις επόμενες μέρες του Αυγούστου τα νησιά του Ιονίου, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Ιθάκη και η Λευκάδα, αναμένεται να βουλιάξουν από κόσμο, ενώ σε αυτά τα νησιά με δυσκολία βρίσκει πλέον κανείς κρατήσεις έως τον Δεκαπενταύγουστο. Παρά την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά, ο Αύγουστος παραμένει ο βασικός μήνας των διακοπών.
Ακόμα και αυτοί που δεν θα πάνε σε κάποιο νησί του Ιονίου ή δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάποια μίνι απόδραση στην νότια Πελοπόννησο (οι δύο κύριοι προορισμοί των Πατρινών), είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τις διακοπές τους στο χωριό τους ή σε κάποιο σπίτι συγγενής τους σε ένα από τα παραθεριστικά μέρη της Αχαΐας, της Ηλείας ή ακόμα και της Ναυπακτίας. Η Πάτρα, λοιπόν, έχει ξεκινήσει να αδειάζει και έως το πρώτο 20ήμερο του μήνα θα είναι μία «νεκρή» και έρημη πόλη, όπως κάθε καλοκαίρι, άλλωστε. Ήδη, εξάλλου, πολλά από τα καταστήματα εστίασης ή τα εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας έχουν αναρτήσει τις σχετικές ταμπέλες στις τζαμαρίες τους για το πότε θα κλείσουν ενημερώνοντας τους πελάτες τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ