Type Here to Get Search Results !

Πάτρα:Στο Νοσοκομείο η 20χρονη τουρίστρια που έχασε το φως της

Εικόνα ιστορίας για το ερώτημα Πάτρα από τον εκδότη ΕΡΤΑμετάβλητη παραμένει η κατάσταση της  υγείας της 20χρονης κοπέλας από την Αγγλία που νοσηλεύεται στη νεφρολογική κλινική του Π.Γ.Ν.Πατρών , στο Ρίο. Η οξεία  νεφρική ανεπάρκεια αντιμετωπίζεται με αιμοκάθαρση ενώ έχει υποστεί και οξεία απώλεια όρασης.
Πολύ πιθανό είναι από αύριο να πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας εφόσον το επιθυμεί και να  επιστρέψει στη Βρετανία για  να συνεχίσει τη νοσηλεία της .Δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας  Μirror έκανε γνωστό το περιστατικό στο εξωτερικό και γράφει χαρακτηριστικά ότι η κοπέλα  θέλοντας να διασκεδάσει πήγε σε πάρτι με φίλους της σε μπαρ του νησιού, όπου κατανάλωσε ποτά τα οποία φαίνεται πως ήταν νοθευμένα.
Την επομένη μπορεί η κοπέλα να ήταν μια χαρά, ωστόσο στη συνέχεια αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, όταν ξύπνησε… δεν έβλεπε! Αμέσως πανικόβλητη ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού εξετάστηκε επισταμένως από τους ιατρούς κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Ρίο όπου διαγνώστηκε με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια.
Η πρώτη βιοψία των νεφρών σύμφωνα με τους γιατρούς δεν τεκμηριώνει ότι η βλάβη προήλθε από τοξική ουσία από νοθευμένο ποτό, θα γίνουν βέβαια όλες οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των πιθανόν αιτιών που προκάλεσαν και την τύφλωση της 20χρονης.
Έχει υποβληθεί   μήνυση κατά αγνώστων και έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και προχώρησε και σε δειγματοληψίες.
Σύνταξη:Νίκη  Παπαδούλα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ