Type Here to Get Search Results !

Ξεκινά η κτηματογράφηση στην Πάτρα και σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας

Κτηματολόγιο: Ξεκινούν οι δηλώσεις ακινήτων σε Πάτρα και Δυτ. ΑχαΐαΗ προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων λήγει στις 12.12.2016 για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 13.03.2017 για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο.
Η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας ξεκινά από τη Δευτέρα για τον Δήμο Πάτρας και περιοχές της Δυτικής Αχαΐας. Ειδικότερα καλούνται όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών δήμων και κοινοτήτων: Αγ. Βασιλείου Πατρών, Ακταίου, Αραχωβίτικων, Βραχναίικων, Δρεπάνου, Ελικίστρας, Καμινίων, Κάτω Καστριτσίου, Κρήνης (Πατρών), Μιντιλογλίου, Μονοδενδρίου, Οβριάς, Παραλίας, Πετρωτού, Πλατανίου, Ρίου, Ρογίτικων, Σαραβαλίου, Σουλίου, Τσουκαλαίικων και Ψαθόπυργου του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων και Αλισσού, Κάτω Αλισσού και Κάτω Αχαΐας του καλλικρατικού Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας να υποβάλουν δήλωση στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων λήγει στις 12.12.2016 για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 13.03.2017 για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο. Η Εταιρεία του Κτηματολογίου υπενθυμίζει ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά τον νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις. Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ