Type Here to Get Search Results !

Ο Τσέζαρις Γκραουζίνις στη θέση του διευθυντή της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ

Πάτρα: Ο Τσέζαρις Γκραουζίνις στη θέση του διευθυντή της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕΣημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην σχολή της δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
Οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα αναφέρουν ότι όχι μόνο η σχολή θα ξεκινήσει την λειτουργία της κανονικά για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, παρά τα όσα λέγονταν και τις διαμαρτυρίες που υπήρχαν από τους σπουδαστές – καθηγητής, αλλά θα έχει και ως διευθυντή, έναν από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του σύγχρονου θεάτρου.
Πρόκειται για τον Λιθουανό στη καταγωγή σκηνοθέτη, Τσέζαρις Γκραουζίνις, που φέτος το καλοκαίρι σκηνοθέτησε μία παράσταση που συγκέντρωσε τα καλύτερα σχόλια, όχι μόνο στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, αλλά όπου και αν παίχτηκε, τους «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου με το ΚΘΒΕ.
Ο γνωστός σκηνοθέτης, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη δίδασκε στην δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ενώ είναι αρκετά δημοφιλής στο θεατρικό κοινό της Πάτρας, έχοντας παρουσιάσει αρκετές παραστάσεις που είχε σκηνοθετήσει, με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Θεωρείται ένας από τους καλύτερους σύγχρονους σκηνοθέτες της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και είναι ένα από τα πρόσωπα που τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από τους καθηγητές, αλλά και τους σπουδαστές της σχολής.
Σε περίπτωση που ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες, ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, θα πάρει την θέση της Ελένης Μποζά. Τα μαθήματα για τη χρονιά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ