Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων από σπίτι στο Ρίο

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων από σπίτι στο Ρίο  Τα πλήρη στοιχεία του δράστη έχουν ταυτοποιηθεί  Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που έλαβε χώρα σε οικία την 02-09-2016, στο Ρίο Πατρών. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 36χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
"Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:"Ο δράστης, ενεργώντας από κοινού, με τουλάχιστον ένα συνεργό του που αναζητείται, εισήλθαν παραβιάζοντας παράθυρο υπογείου, σε οικία 40χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις 05-09-2016 στη Πάτρα και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του δράστη μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατέσχεσαν και απέδωσαν στον νόμιμο κάτοχο τους, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ