Type Here to Get Search Results !

Πάτρα; Δέκα πρόσωπα «μετρά» γκάλοπ ως υποψηφίους δημάρχους

Δέκα άτομα «μετρά» δημοσκοπική εταιρεία στην Πάτρα ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαϊου. Η δημοσκόπηση έγινε από εταιρεία της Αθήνας με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η «παραγγελία» έγινε από φιλικό πρόσωπο…. Υποψηφίου Δημάρχου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» που προήλθαν από άτομα με τα οποία επικοινώνησαν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δημοσκόπησης, μετριούνται οι εξής:
Γιάννης Δημαράς (Δήμαρχος), Γιώργος Σιγαλός (αντιδήμαρχος), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), Κώστας Χριστόπουλος (επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης – δημοτικός σύμβουλος), Νίκος Οικονομόπουλος (πρώην βουλευτής), Αλέξης Σκαρμέας (πρώην αντιδήμαρχος – δημοτικός σύμβουλος), Ανδρέας Τζουραμάνης (δημοτικός σύμβουλος), Ανδρέας Παναγιωτόπουλος (Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας), Κώστας Πελετίδης (δημοτικός σύμβουλος) και Χρήστος Πατούχας (δημοτικός σύμβουλος).
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες πρώτος στις επιλογές των ψηφοφόρων που ρωτήθηκαν είναι νυν δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας με δεύτερο άνθρωπο που έχει επίσης ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στην δημοσκόπηση δεν μετριούνται μόνο οι θετικές και αρνητικές γνώμες για τους υποψηφίους αλλά και τα «δίδυμα» για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Ο κ. Γιαννακόπουλος μετριέται με βάση την πιθανότητα πως μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον επιλέξει ως τον «εκλεκτό» του, ενώ και για τον κ. Πατούχα ισχύει παρόμοιο σενάριο. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε μέχρι χθες… καλύτερα αποτελέσματα από τον επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία»!
Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που το όνομα του κ. Κατσικόπουλου δεν συμπεριλαμβάνεται σε μία δημοσκόπηση. Από την παράταξή του μόνο ο κ. Σκαρμέας «παίζει» για υποψήφιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ