Type Here to Get Search Results !

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για δοκιμές στην Πάτρα

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για δοκιμές στην Πάτρα  Στο αυριανό φιλικό με την ΠαναχαϊκήΣαν μια καλή ευκαιρία για δοκιμές βλέπουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, το αυριανό (19.00) φιλικό με την Παναχαϊκή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του, τους διεθνείς παίκτες του ωστόσο θέλει να δουλέψει με τους υπόλοιπους.
Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό καιρό να έρθει στην Πάτρα, συγκεκριμένα από τις 3 Δεκεμβρίου του 2015, όπου αγωνίσθηκε για το κύπελλο και όπως είναι λογικό θέλει να ικανοποιήσει με την παρουσία τους φιλάθλους του.
Σε ότι αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού, ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές καθώς θα λείπουν οι Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Βλαχοδήμος Ο., Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μίγγος, Ευαγγέλου αλλά και ο Βαλμάς από την Κ20.
Θα έχει όμως την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν παίξει τόσο πολύ όπως οι Τελάντερ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ