Type Here to Get Search Results !

Μικρά παιδιά κλέβουν μίνι μάρκετ - Τι δείχνουν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλεία

Πάτρα: Μικρά παιδιά κλέβουν μίνι μάρκετ - Τι δείχνουν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας [pics]Αίσθηση από τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι ανήλικοι δράστες είχαν σχέδιο και το εκτέλεσαν κατά γράμμα...






















Καρέ καρέ έχει καταγράψει το κλειστό κυκλωμα ασφάλειας, τις κινήσεις των ανήλικων δραστών, που χτύπησαν προχθές το απόγευμα μίνι μάρκετ, στην οδό Ηρακλέους 141 στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών. Αρχικά μια ομάδα παιδιών η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 12 έτη κρατώντας σακούλες στα χέρια, φτάνουν έξω από το κατάστημα. Στη συνέχεια ένα κορίτσι δεν διστάζει να μπει στο εσωτερικό του και με αστραπιαίες κινήσεις αρπάζει μπουκάλια αναψυκτικών και τρέχει για να διαφύγει.

Σειρά παίρνουν μετά οι συνεργοί της, που δρουν με τον ίδιο τρόπο,μπροστά τα έκπληκτα μάτια του υπαλλήλου του καταστήματος. Η ταχύτητα των ανηλίκων αλλά και η ξαφνική "έφοδος" που δέχεται δεν του αφήνουν περιθώρια αντίδρασης. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρέθηκαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ανήλικων δραστών.
''Το συμβάν έρχεται να προστεθεί στις μικροκλοπές που καθημερινά σημειώνονται στο κατάστημα'' δήλωσε στο ο ιδιοκτήτης του Μίνι Μάρκετ, εκφράζοντας ταυτόχρονα το οργισμένο του παράπονο για την απουσία αστυνόμευσης στην περιοχή. "Μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού" επισημαίνει.

Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2016, το κατάστημα είχει μπει στο στόχαστρο και πάλι ανηλίκων, οι οποίοι επιτέθηκαν με ξύλα και καδρόνια, με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ιδιοκτήτη, που είχε καταφέρει να απομακρύνει τους δράστες μόνος του! Τους τελευταίους μήνες, εκτός από τα περιστατικά παραβατικότητας, έχει επιστρέψει στην περιοχή και ο εφιάλτης της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε κοινή θέα, καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες παρά τις διαμαρτυρίες για την απομάκρυνση του καταυλισμού τσιγγάνων από τον Ριγανόκαμπο, που όπως καταγγέλλουν αποτελεί «πηγή του κακού», δηλώνουν ανασφαλείς και καλούν τους αρμόδιους φορείς και τις αρχές, να αναλάβουν ενεργό ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ