Type Here to Get Search Results !

Πολίτες συνέλαβαν τον ληστή μίνι μάρκετ στην Πάτρα

Πολίτες συνέλαβαν τον ληστή μίνι μάρκετ στην ΠάτραΟ συνεργός του δράστη κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το μηχανάκι Στα κρατητήρια της Ασφαλείας οδηγήθηκε ο επίδοξος ληστής ενός μίνι μάρκετ στην Πάτρα ο οποίος συνελήφθη από… πολίτες που έτρεξαν να βοηθήσουν όταν, στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρέσυρε με το μοτοποδήλατό του τον πατέρα του παρ’ ολίγον θύματός του! Ο 33χρονος Έλληνας έφτασε με το μοτοποδήλατο έξω από το μαγαζί, όπου άφησε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του.
Ο ίδιος μπήκε μέσα φορώντας κράνος και αποπειράθηκε να αρπάξει τις εισπράξεις ακινητοποιώντας τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού. Όμως, εκείνος αντέδρασε και καταδίωξε τον κακοποιό καλώντας σε βοήθεια τους περαστικούς. Ο συνεργός του δράστη κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το μηχανάκι. Όμως, έπεσε πάνω στον ηλικιωμένο πατέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ τον οποίο τραυμάτισε και ακινητοποιήθηκε από τους πολίτες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που πέρασαν χειροπέδες στον ληστή και κατέσχεσαν το μοτοποδήλατο, το μαχαίρι και το κράνος του.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε στον 33χρονο δίωξη για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου για τα όπλα και διέταξε την κράτησή του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του που διέφυγε συνεχίζονται από την Ασφάλεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ