Type Here to Get Search Results !

Χασισόδεντρα και όπλα σε αποθήκη στην Πάτρα

Χασισόδεντρα και όπλα σε αποθήκη στην ΠάτραΣε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην αποθήκη και την αυλή του σπιτιού του, ο δράστης καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 51χρονο, ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στην Πάτρα. Όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα το βράδυ της Παρασκευής, τα βρήκαν μαζί με ένα μικρό οπλοστάσιο. Σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην αποθήκη και την αυλή του σπιτιού του, ο δράστης καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα σπαθί, ένα μαχαίρι και 12 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο 51χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
*** Μίνι οικιακή χασισοφυτεία διατηρούσε και ένας 35χρονος στο Αιτωλικό, ο οποίος συνελήφθη αρχικά τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς και βρέθηκε στην κατοχή μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στο αγρόκτημά του στο Νεοχώρι, όπου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., βρήκαν τα δύο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε και τα ξερίζωσαν. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ