Type Here to Get Search Results !

Τσίπρας και τουλάχιστον δέκα Υπουργοί στο Περιφερειακό Συνέδριο

Πάτρα: Τσίπρας και τουλάχιστον δέκα Υπουργοί στο Περιφερειακό ΣυνέδριοΤουλάχιστον δέκα Υπουργοί θα βρεθούν το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση που συνδιοργανώνουν η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου, όπως επίσης, και ο χώρος διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει τη διοργάνωση οκτώ συνολικά θεματικών συνεδρίων, τεσσάρων την πρώτη ημέρα και τεσσάρων τη δεύτερη, με παράλληλη, εξέλιξη ανά δύο. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο το βράδυ της πρώτης ημέρας να διοργανωθεί εκδήλωση παρουσία δύο κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών που θα προετοιμάσει την επόμενη ημέρα.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Το πρόγραμμα, ως είθισται του περιφερειακού συνεδρίου θα κλείσει με περιοδεία και ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το απόγευμα, πιθανότατα το χώρο του Royal  (Παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων.
Ο κ. Τσίπρας, αν ακολουθήσει την τακτική των προηγούμενων συνεδρίων θα επισκεφθεί όχι την Αχαΐα, όπου θα μιλήσει, αλλά έναν από τους δύο άλλους όμορους Νομούς της Δυτικής Ελλάδος, την Αιτωλοακαρνανία ή την Ηλεία.
Να σημειωθεί, πως μετά την περιοδεία του, ο κ. Τσίπρας το μεσημέρι πριν την ομιλία του θα έχει διευρυμένη σύσκεψη με τους συμμετέχοντες Υπουργούς, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και τους αντιπεριφερειάρχες, προκειμένου να ενημερωθεί για τα συμπεράσματα των θεματικών συνεδρίων.
ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
Όσον αφορά τους Υπουργούς, αναμένεται να παραστούν οι, Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υγείας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης Πολιτισμού και Αθλητισμού και Τουρισμού.
Τους Υπουργούς θα συνοδεύσουν κυβερνητικά στελέχη, Γενικοί Γραμματείς, αλλά και Υφυπουργοί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ